Är du vår nya Kommunikation- och servicechef?

PUBLICERAD 2022-07-13 11:07

Sundbyberg växer och vi växer med Sundbyberg! Nu söker vi en engagerad chef till vår enhet för kommunikation och service. Vill du arbeta på ett familjärt företag med hög medarbetarnöjdhet och en god balans mellan arbete och fritid? Välkommen att söka tjänsten och var med och bidra till Sundbybergs framtida utveckling.

Om tjänsten

Sundbyberg Avfall & Vatten AB (SAVAB) är ett kommunalägt bolag som långsiktigt och säkert levererar dricksvatten och tar hand om avloppsvatten i staden. Bolaget samlar även in avfall från invånare och kunder, samt uppför, äger, förvaltar och underhåller alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar.

Som chef för Kommunikation & Service har du en viktig roll i Sundbybergs framtida utveckling. Staden är inne i en expansiv fas med flera stora exploaterings- och infrastrukturprojekt vilket ställer höga krav på organisation och förmågan att kommunicera och ge god service. I rollen är du ansvarig för bolagets kommunikation och servicecenter.

Är det här du?

Vi söker efter en trygg ledare med ett genuint intresse för ledarskap och individers och gruppers utveckling. I arbetet ingår samarbete internt och externt och det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är samarbetsorienterad. För att lyckas och trivas som chef på SAVAB behöver du också vara lösningsorienterad, prestigelös och ha förmåga att snabbt byta fokus (från planerat arbete till kriskommunikation eller mediahantering).

Vi erbjuder

På SAVAB får du arbeta med engagerande medarbetare som trivs och har roligt tillsammans. För oss är det viktigt med en god balans mellan arbetsliv och vardag och vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra. Hos oss får du också vara med och bidra till en hållbar utveckling genom vårt mål: ”det ska vara lätt att göra rätt”.

Läs mer och ansök

Låter detta som något för dig eller någon du känner? Via länken här intill kan du läsa mer om tjänsten och hur du ansöker.