Håll utkik i din brevlåda – Nytt schema ute nu

Behöver du bli av med skrymmande avfall efter helgerna? Helgen 4-5 januari får du som bor i Sundbyberg ett schema i din brevlåda med tider och platser för de olika avfallsinsamlingarna du kan använda. I schemat som gäller våren 2020 hittar du tider för att till exempel lämna grovavfall eller få elavfall hämtat vid din dörr. Allt är kostnadsfritt.

Trasig julgransbelysning, presentkartonger från julklappsöppningen, eller kanske en fåtölj som katten klöst på en gång för mycket? Det mesta du vill bli av med kan du lämna till oss. Vi tar hand om avfallet och ser till att det återvinns på rätt sätt. I schemat som gäller våren 2020 hittar du tider för att till exempel lämna grovavfall eller få elavfall hämtat vid din dörr. Allt är kostnadsfritt för dig som bor i Sundbyberg.

Mobila återvinningscentralen och ReTuren som tar emot ditt grovavfall finns på ett flertal platser runt om i staden flera kvällar per månad, och den trasiga julgransbelysningen kan du få hämtad vid din dörr med vår Returkasse. Är du osäker på hur ditt avfall ska sorteras? Kontakta vårt Servicecenter eller ställ en fråga till Sorteringsguiden.

Har du inte fått schemat?

Ibland strular posten, men hör av dig till oss via vårt Servicecenter så skickar vi ett nytt schema,  Här kan du ladda ner schemat för våren 2020.