Julstämning på Returpunkten

PUBLICERAD 2020-12-09 14:12

Det har blivit juligt i Returpunktens lokal nere på Landsvägen. Återbrukshyllorna är fyllda av tomtar, ljusstakar, lyktor och röda prydnader. Välkommen in och fynda - allt är helt kostnadsfritt.

Vi går alla en annorlunda jul till mötes. Men lusten att göra fint hemma inför helgerna verkar inte ha försvunnit- snarare tvärtom. Kanske för att många av oss spenderar mer tid i hemmet.

Julpynt på återbrukshyllorna

På Returpunkten finns något för alla smaker och det bästa är att det är så stor omsättning. Allt möjligt pynt som du kan använda för att göra ditt hem extra juligt trängs på hyllorna. Så kom in och välj din egen favorittomte eller varför inte nya glöggmuggar eller en helt ny julservis?

Max 10 personer samtidigt i lokalen

På grund av den rådande smittspridningen är det endast möjligt för tio personer att vara inne i Returpunktens lokal samtidigt. Därför kan det ibland hända att du får vänta en stund utanför. Vi ber om din förståelse för detta och när du väl kommer in kan du passa på att ta dig en värmande kopp kaffe medan du botaniserar bland hyllorna.

Här kan du läsa mer om Returpunkten och dess öppettider.