Illustration för återvinning

Nu är den nya smarta återvinnaren här

Är du trött på att skölja ur förpackningar och släpa iväg till återvinningsstationen? Saknar du bil och har svårt att ta dig till en återvinningscentral? Lugn, vi har lösningen för dig.

Äntligen kan vi berätta om en produkt som kommer underlätta livet och din avfallsåtervinning. I ett projekt tillsammans med flera branschorganisationer har vi utvecklat ÅterWin. ÅterWin är en syrabaserad produkt som bryter ner allt du vill återvinna med omedelbar verkan. På bara några timmar kan nästan allt ditt avfall  återvinnas som kompost.

Hur fungerar ÅterWin?

ÅterWin finns både som kräm och i sprayform och går att använda på det mesta. Bara smörj in plastförpackningarna, den trasiga fåtöljen eller din uttjänta mobiltelefon för att påbörja återvinningsprocessen. Observera att ÅterWin i dagsläget inte fungerar på organiskt avfall. Ditt matavfall fortsätter du alltså att sortera ut som vanligt i de papperspåsar vi tillhandahåller.

Vad händer nu?

Lanseringen av ÅterWin är ännu i sin linda, men vi räknar med att alla hushåll i Sundbyberg ska ha fått tillgång till produkten under 2020. Har du frågor om ÅterWin? Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Kontakta servicecenter