Nytt samlat schema i din brevlåda

PUBLICERAD 2020-12-30 08:12 UPPDATERAD 2021-01-07 10:01

Helgen 2-3 januari skickar vi ut ett samlat schema för våra olika avfallsinsamlingar under vinter/vår 2021. Så håll utkik i din brevlåda.

Schemat som går ut till alla hushåll i Sundbyberg innehåller tider och platser för de olika tjänster vi erbjuder dig som bor i Sundbyberg.

Mobila återvinningscentralen

Varannan tisdag året om ställer vi upp en återvinningscentral i miniformat på olika platser i staden. Här kan du lämna i princip allt som du lämnar till den vanliga återvinningscentralen. Skillnaden är förutom formatet att hit kan du ta dig till fots. Läs mer om Mobila återvinningscentralen här.

Julgranshämtning

Under två kvällar i januari åker vi runt och samlar in julgranar som gjort sitt för den här julen. Kolla här vilken plats som passar bäst för dig.

Returkassen

Varannan tisdag finns möjlighet att beställa hämtning av smått elavfall och kemikalier från din dörr. Läs mer här och beställ hämtning.

Returen

Vår omtyckta ReTurenbil kör runt till ett stort antal platser i staden och samlar in grovavfall. På 36 olika stoppställen fördelade över hela Sundbyberg stannar bilen ca 20 min per plats för att ta emot din gamla madrass, ditt trasiga bord, cykel eller annat du behöver bli av med. Hela Returenschemat hittar du här.

Har du inte fått schemat?

Det går inte alltid som man vill och kanske har schemat förkommit på vägen? Ingen fara, det är bara att du hör av dig till oss så skickar vi ett nytt till dig. Eller ladda ner en PDF via länken här intill.