Ren bil till halva priset helgen 22-23 april

Vår i luften och ren bil. En bra kombination som särskilt uppmärksammas på årets Stora biltvättarhelg den 22-23 april. Genom ett samarbete mellan Sundbybergs stad och biltvättarna får du som bilägare dessutom en rejäl rabatt på tvätten.

Du får 100 kronor i rabatt på bästa tvätten eller 50 % rabatt i gör det själv-hallen. Rabatten gäller hos Cirkle K på Madenvägen 1, OKQ8 på Gesällvägen 2 och hos Sumpans biltvätt på Götgatan 1C.

Och det finns många goda anledningar att tvätta bilen på rätt sätt. Om du tvättar bilen på gatan eller på egna tomten rinner giftiga tungmetaller, oljerester och kemikalier rakt ut i naturen.  När du istället väljer biltvätten får du såväl en ren bil, som en ren miljö – och ett rent sinne. Lita också på att badvattnet i sommar mår bra av lite mindre oljerester på ytan.

Varje helg är såklart en viktig biltvättarhelg, men för att lyfta frågan lite extra arrangerar Svenskt Vatten Stora biltvättarhelgen i april varje år. Och vi i Sundbyberg stöttar självklart med samarbeten och rabatter.

Välkommen till din biltvätt!
Sundbyberg Avfall & Vatten


Visste du att …

I Sverige görs cirka 30 miljoner biltvättar per år, 10 miljoner av dessa sker på en biltvätt men hela 20 miljoner är så kallade fultvättar, där orenat vatten rinner rakt ut i naturen.