Så tvättar du bilen för halva priset

Våren är här och kanske börjar det bli dags att tvätta bilen? Snart kommer ett extra bra tillfälle i samband med Stora Biltvättarhelgen 21-22 april. Håll utkik i din brevlåda, under helgen får du som bor i Sundbyberg ett vykort med bra rabatt på biltvätt.

Du får 100 kronor i rabatt på bästa tvätten eller 50 % rabatt i gör det själv-hallen. Rabatten gäller hos Cirkle K på Madenvägen 1, OKQ8 på Gesällvägen 2 och hos Sumpans biltvätt på Götgatan 1C. Du kan utnyttja rabatten till och med 30 april 2018.

därför ska du välja biltvätten

Det finns många goda anledningar att tvätta bilen på rätt sätt. Om du ”fultvättar” hemma på gatan rinner giftiga tungmetaller, oljerester och kemikalier rakt ut i våra vattendrag och i havet. När du istället väljer biltvätten får du både en ren bil och en ren miljö. Visst känns det lite bättre?

Varje helg är såklart en viktig biltvättarhelg, men för att uppmärksamma frågan lite extra arrangeras Stora Biltvättarhelgen i april varje år. Och vi stöttar självklart med samarbeten och rabatter.

Välkommen till din biltvätt!

Visste du att …

I Sverige görs cirka 30 miljoner biltvättar per år. 10 miljoner av dessa sker på en biltvätt, men hela 20 miljoner är så kallade ”fultvättar”, där orenat vatten rinner rakt ut i naturen.