Ett bildkollage bestående av 5 bilder. På den första är det händer under en rinnande vattenkran utomhus. På den andra ett litet barn som vattnar med en röd vattenkanna i plats, i en pallkrage. På den tredje är det en grön behållare för matavfall och i den en matavfallspåse. På den fjärde är det en röd returkasse för farligt avfall. Ur den sticker det upp ett strykjärn och en flaska med tändvätska. På den sista bilden står två sopkärl tillsammans på en gräsmatta. Ett kärl för restavfall och ett för matavfall.

Vi söker en Kvalitets- och hållbarhetsstrateg

PUBLICERAD 2022-06-29 13:06

Kvalitet och hållbarhet- två ord som kan låta luftiga. Men på Sundbyberg Avfall och Vatten är dessa begrepp högst verkliga och något vi arbetar praktiskt med varje dag. I takt med att staden och vårt bolag växer har vi nu behov av att strukturera det arbetet än mer och söker därför en Kvalitets- och hållbarhetsstrateg. Är det kanske du eller någon du känner?

Om tjänsten

I rollen som Kvalitet- och hållbarhetsstrateg kommer du ansvara för att bygga upp funktionen internt och för att driva utvecklingen framåt. I nära samarbete med övriga enheter inom bolaget kommer arbeta med systematiskt förbättringsarbete, fokuserat målarbete och uppföljning av nyckeltal. Det innebär exempelvis att:

  • driva processkartläggning inom bolaget
  • ansvara för kommande ledningssystem
  • arbeta med bolagets hållbarhetsarbete utifrån Agenda 2030
  • upprätta hållbarhetsredovisning och rapportering till myndigheter.
  • bidra med kompetens i våra upphandlingar

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har god systemvana, fallenhet för struktur och som lockas av att arbeta med uppbyggnad av rutiner och processer. Du har goda kunskaper inom ledningssystem, erfarenhet från processkartläggning samt vana av att driva arbete i projektform.

Du planerar ditt arbete i förväg och organiserar aktiviteter på ett effektivt sätt. Du är analytisk och ser olika aspekter av ett problem. Slutligen önskar vi att du arbetar bra tillsammans med andra, är lösningsorienterad och en god kommunikatör.

Om Sundbyberg Avfall & Vatten

Sundbyberg Avfall & Vatten AB är ett kommunalt bolag vars ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från stadens invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I ansvaret ingår att uppföra, äga, förvalta och underhålla alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi.

Läs mer och ansök

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten och ansök via länken här intill. Urvalet av ansökningar sker löpande med uppehåll under sommarledigheten. Vi kommer återuppta processen från mitten av augusti. Välkommen in med din ansökan!