Vi söker en skicklig abonnentingenjör

Nu söker vi en engagerad och skicklig abonnentingenjör med intresse för VA. Hos oss får du ett gäng professionella och engagerade kollegor att samarbeta med på en stimulerande arbetsplats med många intressanta uppdrag.

Sundbybergs stad är en av Sveriges snabbast växande städer och har ett flertal gånger utsetts till ”årets superkommun”. Staden är inne i en expansiv fas med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och flertalet infrastruktursatsningar. Vårt bolag har en stor och viktig roll i denna utveckling.

Sundbyberg Avfall och Vatten är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Sundbybergs Stadshus AB. Bolagets ansvar är att på ett säkert, långsiktigt och hållbart sätt leverera dricksvatten, ta hand om avloppsvatten och samla in avfall från stadens invånare och kunder. I uppdraget ingår att ta ansvar för alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi.

Nu söker vi en självgående abonnentingenjör med kunskaper och intresse för VA-lagstiftning och VA-taxor men även för att lära sig mer om sopsug.

Som abonnentingenjör kommer du att jobba tillsammans med ett gäng professionella och engagerade medarbetare med många intressanta uppdrag och på en stimulerande och rolig arbetsplats där vi hjälper varandra att utvecklas och trivas varje dag.

arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter som abonnentingenjör ingår hantering av frågor som rör fastigheters anslutningar till de kommunala VA-ledningsnäten men även sopsugsanslutningar. Du handlägger anslutningsärenden, beräknar anläggningsavgifter, upprättar underlag för kundavtal samt informerar blivande abonnenter. Det är en roll med mycket kontakter, främst med fastighetsägare, entreprenörer och byggherrar men även samordning med driftpersonal och stadens projektenhet. Arbetet innehåller såväl tekniska som juridiska och ekonomiska frågor inom VA och sopsug. Du utgör en viktig funktion för VA-verksamheten och är delaktig i många av de processer som VA-huvudmannen ansvarar för.

Tjänsten är anpassningsbar utifrån dina erfarenheter och kunskaper och passar både nybörjare och dig som söker nya utmaningar.

utbildning

Vi vill att du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet inom VA-området. Det är meriterande om du har rörtekniska kunskaper och har arbetat med tekniska anslutningar. Du har ett engagemang för VA-frågor och är intresserad av VA i allmänhet.

personliga egenskaper

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strukturerad och har en hög servicekänsla. Du har lätt för att samarbeta och skapa kontakter. Du har god kommunikativ förmåga och kan formulera dig bra i både tal och skrift. Därutöver är du en person som verkar för och bidrar till att skapa trivsel på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

din ansökan

Ansök senast den 10 januari 2020. Intervjuer sker löpande.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nina Isaksen, Projekt- och utvecklingschef VA och avfall på 08-518 336 50 eller nina.isaksen@savab.se

Din ansökan och CV skickar du till jobb@forvaltaren.se

Vi tillämpar säkerhetsprövning före anställning.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR)

Välkommen med din ansökan!