Illustration

Vi söker serviceinriktad anläggare

Nu söker vi en serviceinriktad och engagerad rörläggare/VA-tekniker till vår driftorganisation. Hos oss får du jobba tillsammans med ett gäng glada medarbetare i en organisation med många och breda arbetsuppgifter.

Här får du jobba i en expansiv stad

Sundbybergs stad är en av Sveriges snabbast växande städer och utsågs till årets superkommun 2017. Staden är inne i en expansiv fas med planer på omfattande utbyggnad av såväl bostäder som infrastruktur. För att rusta oss inför expansionen har vi bildat ett nytt vatten- och avfallsbolag som har helhetsansvaret för alla frågor kring vatten, avlopp och avfall.

För en hållbar framtid

Sundbyberg Avfall & Vatten AB är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Sundbybergs Stadshus AB. Bolagets ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från stadens invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I ansvaret ingår att uppföra, äga, förvalta och underhålla VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation.

Vi är övertygade om att ett fungerande kretslopp är nyckeln till en hållbar framtid. Vår mission är att det ska vara enkelt för invånarna att hantera sitt avfall och vatten rätt. Som bolag är vi med och skapar förutsättningarna för det. ”Det är lätt att leva i Sundbyberg – staden som växer med dig.”

med varierande uppdrag

Som anläggare kommer du att arbeta med ett gäng engagerade och glada medarbetare inom en enhet som förutom VA även arbetar med avfallsfrågor. Enheten ansvarar bland annat för kommunens VA-anläggning som består av ledningsnät, avloppstunnel och pumpstationer. Sundbyberg köper sitt vatten från Norrvatten och avloppet renas i Brommas reningsverk av Stockholm Vatten. Driftorganisationen utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi. Du kommer att arbeta under en driftchef tillsammans med sex andra tekniker i VA-driften. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med renovering, underhåll och utbyggnad av allmänna VA-ledningar och anläggningar.

Erfarenhet och utbildning

Vi vill att du har tre års erfarenhet inom anläggningsbranschen och/eller VA-branschen. Meriterande om du har praktisk erfarenhet från drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnät. Det är meriterande om du har någon form av teoretisk utbildning inom VA-området. Körkort B är ett krav. Körkort BE är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du har god samarbetsförmåga men även en förmåga att arbeta självständigt. Vidare bör du vara serviceinriktad och engagerad samt ha ett intresse av att arbeta i en organisation med många och breda arbetsuppgifter.

Mer info och ansökan

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka CV och ett personligt brev så bokar vi in ett möte där vi kan berätta mer om hur vår organisation ser ut idag och hur vår vision ser ut för framtiden.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Leopold Vilhelmsson på rekryteringsbolaget VA-rekrytering, telefon 072-382 70 97.

Din ansökan skickar du till leopold.vilhelmsson@vajobb.se