Två driftingenjörer med varselkläder lagar ett avloppsrör. Båda driftteknikerna har skyddshjälmar på huvudet,

Vi söker två erfarna rörnätstekniker

PUBLICERAD 2023-09-19 10:09 UPPDATERAD 2023-09-19 16:09

Nu söker vi dig som vill arbeta i en omväxlande tjänst där du både får arbeta inom VA och avfall. Dessutom får du arbeta med härliga kollegor som värdesätter att ha roligt på jobbet.  

Sundbyberg Avfall och Vatten AB (Savab) är ett kommunalt bolag vars ansvar är att på ett säkert och långsiktigt sätt leverera dricksvatten och ta hand om avloppsvatten från stadens invånare och kunder. Bolaget ansvarar också för att på ett miljömässigt hållbart sätt samla in avfall från stadens invånare och kunder. I ansvaret ingår att uppföra, äga, förvalta och underhålla alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi. Bolaget har därmed en viktig och aktiv roll i att bidra till en hållbar utveckling av staden.

Om tjänsten

Rollen som rörnätstekniker tillhör affärsområde VA och sopsug, som förutom att arbeta med VA också arbetar med avfallsfrågor. Affärsområdet ansvarar bland annat för kommunens VA-anläggning som består av ledningsnät och pumpstationer.

I rollen som rörnätstekniker kommer du att arbeta med två arbetsledare och sju andra engagerade och kompetenta medarbetare. Det är en bred roll där dina arbetsuppgifter bland annat består av:

  • nyläggning och renovering av ledningar
  • relining av vattenledningar
  • drift av pumpstationer
  • vattenmätar- och ventilbyten
  • läcksökning av dricksvattenledningar

I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Vi söker dig

Du som söker tjänsten har:

  • erfarenhet inom VA-branschen och/eller anläggningsbranschen.
  • praktisk erfarenhet från drift och underhåll av vatten- och avloppsledningsnät.
  • Körkort B (Körkort BE är meriterande)

Det är meriterande om du har någon form av teoretisk utbildning inom VA-området.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Som person är du positiv och engagerad med ett genuint intresse av tekniskt arbete. Du är lyhörd och samarbetar bra med andra. För att lyckas i arbetet är du strukturerad, noggrann och tar stort ansvar för ditt uppdrag.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid i ett stabilt och långsiktigt bolag som gör skillnad. Här får du arbeta med engagerande kollegor som trivs och har roligt tillsammans. För oss är det viktigt att ha en bra balans mellan arbetsliv och vardag och vi har en arbetskultur där vi hjälper och stöttar varandra. Hos oss arbetar du i snitt 38/v, har tillgång till gratis gym och har generöst friskvårdsbidrag samtidigt som du bidrar till samhället.

Din ansökan

Sista ansökningsdag är den 22 oktober men skicka in din ansökan så snart som möjligt. För att söka tjänsten – använd länken under ”Läs mer”. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I din ansökan vill vi ha CV och personligt brev. Vi söker två tjänster. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi tillämpar bakgrundskontroll före anställning

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Michael Norén på mail: Michael.noren@savab.se

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Mer information finns på www.savab.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-22