Fyra stolar mot en tegelvägg. Tre stycken är vita en är grön.

Digital träff 30 november

PUBLICERAD 2024-04-05 12:04

Staden växer och vi med den. Nu söker vi en kunnig och engagerad avfallsingenjör till vårt bolag.

Sundbybergs stad är en av Sveriges snabbast växande städer och har ett flertal gånger utsetts till ”årets superkommun”. Staden är inne i en expansiv fas med flera stora utvecklingsprojekt, ett kraftigt ökat bostadsbyggande och flertalet infrastruktursatsningar. Vårt bolag har en stor och viktig roll i denna utveckling.

Sundbyberg Avfall och Vatten är ett helägt kommunalt bolag och ingår i koncernen Sundbybergs Stadshus AB. Bolagets ansvar är att på ett säkert, långsiktigt och hållbart sätt leverera dricksvatten, ta hand om avloppsvatten och samla in avfall från stadens invånare och kunder. I uppdraget ingår att ta ansvar för alla stadens VA- och avfallsrelaterade anläggningar såsom pumpstationer, ledningsnät och stationära sopsugar. Bolaget har en egen driftorganisation som utför allt från mätarbyten till renovering i egen regi.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med de flesta förekommande uppgifterna inom avfallsverksamheten men fokus kommer att vara på matavfallsinsamlingen. Matavfallsinsamling sker både i privata hushåll och i verksamheter. Du kommer att arbeta med införande, uppföljning och återkoppling. En stor del av arbetet handlar om att aktivt kommunicera med invånare och verksamhetsutövare på plats där de bor eller har sin verksamhet. I syfte att få en bättre kvalitet på det insamlade matavfallet ska du också arbeta med att förbättra systemet utifrån vårt ledord ”Lätt att göra rätt”.

Eftersom vi arbetar mot ett antal mål i vår avfallsplan kommer du även att arbeta med andra insamlingssytem och utmaningar som verksamheten stöter på. En del av detta arbete sker i samarbete med SÖRAB-kommunerna.

Dina kompetenser

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller annan utbildning som kan prövas likvärdig. Du ska vara problemlösande, driftig och ha en förmåga att arbeta självständigt. Du ska ha lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Goda kunskaper i svenska är en förutsättning och du är duktig på att uttrycka dig både i tal och skrift. Kunskap inom avfallsbranschen är meriterande. God datorvana och kunskap inom Officepaketet är en självklarhet. Tidigare erfarenhet av kundsystemet EDP Future är meriterande. Som person är du positiv och engagerad med ett genuint intresse av miljöfokuserat arbete. Du är lyhörd och skapar förtroendeingivande relationer. För att lyckas i arbetet är du strukturerad, noggrann och tar stort ansvar för ditt uppdrag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast den 19 december 2019. Intervjuer sker löpande.
Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Jan-Erik Kamperman, tel. 08-518 33 658.
Din ansökan och CV skickar du till jobb@forvaltaren.se
Vi tillämpar säkerhetsprövning före anställning.
Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR).

Välkommen med din ansökan!