En avfallsåkare står bredvid sin röda avfallsbil.

Rensat hemma? Lämna avfallet till oss

PUBLICERAD 2020-04-07 11:04 UPPDATERAD 2024-04-04 15:04

Har du plötsligt fått tid över och passar på att rensa i hemmet? Vi vill gärna tipsa om de tjänster vi erbjuder för att ta hand om ditt avfall.

I samband med att många arbetar hemifrån eller sitter i karantän märker vi att avfallsmängderna ökar kraftigt. Dessvärre gäller det också dumpningen av avfall på gator och vid återvinningsstationer.

Uttjänta möbler, målarfärgsrester eller en trasig skärm?

Vi vet att det är mycket att hålla rätt på i vardagen. Därför vill vi underlätta på de sätt vi kan – att samla in avfall nära dig. Vi har flera olika tjänster där vi tar emot exempelvis grovavfall och elavfall runt om i Sundbyberg. Nu har vi sammanställt de tider vi kommer till just din stadsdel under april 2020. Välj stadsdel här nedan och se när vi är på plats. Varför inte utgå från de dagarna när du planerar att rensa i förrådet?

Vill du ha en sms-påminnelse?

Om du registrerar ditt telefonnummer och önskad plats får du att få en sms-påminnelse dagen innan. Så blir det en sak mindre att hålla i minnet. Du kan självklart avregistrera dig när som helst. Följ länken här intill för att registrera dig.