Vill du ha ett sms vid driftstörning?

PUBLICERAD 2023-09-25 12:09 UPPDATERAD 2023-09-26 09:09

I en tät stad som Sundbyberg är det mycket som ska fungera samtidigt – dygnet runt, året om. Alla ledningar som samsas under marken och behöver underhåll, trafik och leveranser ska komma fram och vägarbeten som måste utföras, leder ibland till att det uppstår driftstörningar. När det händer är det viktigt för oss att du som drabbas snabbt får information om vad som sker. Här kan du läsa mer om hur vi kommer att informera dig.

Vi på Sundbyberg Avfall och Vatten arbetar hela tiden aktivt för att förebygga leveransavbrott. Men hur mycket vi än arbetar kommer vi aldrig helt att komma undan att driftstörningar av olika slag uppstår. Det kan handla om en vattenläcka, en akut vattenavstängning för att laga läckan eller en översvämning. I de fallen vet vi att information är avgörande.

Vill du ha information direkt i din telefon?

När vi har en driftstörning som berör dig kommer vi att skicka ut information om detta i flera olika kanaler. Ofta aviserar vi i berörda portar, lägger ut information här på webben och i sociala medier.

Det snabbaste sättet för direkt information är via SMS. Du som har ett telefonnummer registrerat i ditt eget namn och adress i Sundbyberg kommer att få ett SMS automatiskt då något inträffat som berör ditt område. Men om du har ett oregistrerat kontantkort eller ett företagsabonnemang till exempel så behöver du registrera dig för att få del av driftstörningsinformation. Registrera ditt telefonnummer via länken här intill.

Har du frågor?

Är det något du undrar över gällande drift av våra anläggningar eller hur vi kommunicerar vid driftstörningar är du alltid välkommen att kontakta oss. Länk till våra kontaktuppgifter hittar du här intill under Läs mer. Där finns även andra länkar till viktig information om beredskap vid kriser och driftstörningar.