En samling med gamla nötta saker. En gammal blås resväska, ett grönt paraply, ett par gula och blåa gummistövlar, en sopkvastm en "gungälg" i grönt, en gammal skrivbordsstol, en vit hink och en trasig åra.

Vårrensat hemma?

PUBLICERAD 2023-02-20 16:02 UPPDATERAD 2023-02-24 10:02

Ljusare tider stundar och kanske är du en av dem som passar på att rensa ut i garderoberna nu när vi byter säsong. Kan hända står du med kartonger upp till knäna och vet inte var du ska göra av allt? Du kan vara lugn, här guidar vi dig till de insamlingstjänster för avfall du som Sundbybergsbo har kostnadsfri tillgång till.

Uttjänta möbler, målarfärgsrester eller en trasig skärm?

Vi vet att det är mycket att hålla rätt på i vardagen. Därför vill vi underlätta på de sätt vi kan – genom att till exempel samla in avfall nära dig. Vi har flera olika tjänster runt om i Sundbyberg där vi tar emot exempelvis uttjänta möbler, trasiga speglar, mindre och större elavfall och kemikalier. Klicka på länkarna här nedanför för att komma rätt.

Returenbilen för grovavfall nära dig

Grovavfallspunkt i Rissne för större mängder grovavfall

Returpunkten i centrala Sundbyberg för förpackningar, elavfall och Återbruk

Returkassen kommer hem till dig och hämtar elektronik och farligt avfall

Mobila Återvinningscentralen för det mesta

Vill du ha en sms-påminnelse?

Om du registrerar ditt telefonnummer och önskad plats får du en sms-påminnelse en dag i förväg. Så blir det en sak mindre att hålla i minnet. Du kan självklart avregistrera dig när som helst. Följ länken under ”LÄS MER” här intill för att registrera dig.