Lediga tjänster

I takt med att Sundbyberg stad och vårt bolag växer har vi nu behov av en huvudprojektledare och en byggledare.

Huvudprojektledare

Motiveras du av att ha en nyckelroll i samhällsutvecklingen och arbeta både operativt och strategiskt med VA-utbyggnadsprojekt?
Trivs du i en samordnande och stödjande roll? Vi söker nu efter en huvudprojektledare.
På Sundbyberg Avfall & Vatten ges du möjlighet att arbeta i en snabbt växande, dynamisk stad med flera spännande samhällsbyggnadsprojekt med utbyggnad av VA- och sopsugssystem.

Rollen tillhör avdelning för Investeringsprojekt och som huvudprojektledare kommer du att ha en övergripande roll där du leder, stöttar och samordnar avdelningens projektledare för att säkerställa att ingående projekt och delprojekt drivs framåt. Då rollen är ny kommer du kunna ha stor påverkan på utformningen av den.

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten och ansök via länken under ”Läs mer”.

Byggledare

Är du intresserad av byggledning av VA-projekt och sopsugsprojekt?
Vi söker nu efter vår nya byggledare. På Sundbyberg Avfall & Vatten ges du möjlighet att arbeta långsiktigt för en bra kvalitet i en snabbt växande, dynamisk stad med flera spännande VA- och sopsugsprojekt.

Rollen tillhör avdelning för Investeringsprojekt och som Byggledare är du Sundbyberg Avfall & Vattens representant på plats i genomförandet av projekten. Du arbetar i nära samarbete med Sundbyberg Avfall & Vattens projektledare med målet att driva projekten i mål. Du kommer även samarbeta tätt med driftorganisationen för att säkerställa anläggningens långsiktiga kvalitet och arbetsmiljö.

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten och ansök via länken under ”Läs mer”.

GIS-ingenjör

Är du i början av din karriär och motiveras av att arbeta med GIS och digitalisering? SAVAB söker nu efter vår nya GIS-ingenjör. På SAVAB ges du möjlighet att arbeta långsiktigt för en bra kvalitet i en snabbt växande, dynamisk stad med flera spännande projekt.

Låter detta intressant? Läs mer om tjänsten och ansök via länken under ”Läs mer”.